En blomsterdrøm

Photobucket

Jeg fant noe fint blått blomstrete stoff for noen uker siden, men jeg kjøpte det ikke fordi jeg ikke visste hva jeg skulle bruke det til. Etter å ha tenkt noen dager måtte jeg bare ha det likevel, og tok det med til en skredder som sydde denne kjolen til meg. Jeg tror den blir perfekt til late sommermorgener, til bare føtter i duggvått gress og Oslo. Enn så lenge bruker jeg den med tights (siden bare legger ikke er helt ok her) og det funker det også!

Advertisements

6 thoughts on “En blomsterdrøm

  1. Lurt! Har også tenkt på å få en skredder til å sy meg noen skjørt (siden alle skjørt i butikkene aldri har rett størrelse eller fasong), men lurer på om ikke det er skrekkelig dyrt i Norge.

    • Det er nok ganske mye dyrere i Norge ja, men jeg aner ikke hvor mye det vil koste. Det går jo ann å høre?

  2. fiiin. og så digg og bare gå innom en skredder og få sydd seg en kjole. jeg prøvde en gang og finne en skredder i trondheim, men det var så vanskelig og dyrt. de ville bare bytte ut glidelåser.. så benytt deg av skreddertilværelsen mens du kan.

    • Her er det skreddere på hvert gatehjørne, og stoffbutikker i mellom, så det er en ganske annerledes verden. Jeg tror sekken min vitner om litt for mye tid for skredderen, den er blitt ganske full!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s